arena


hejsan, denna dag har varit en slapp dag! har varit utanför dörren en gång och då gick jag till ica. Men har kollat på dh och en ny film som heter Arena, väldigt bra och borde ses :)) Imorgon äre nyår och de taggar vi för :)

stan


helo, har varit otroligt pigg idag och inattt, och det är väldigt konstigt ! idag har jag varit på stan och köpt en klockam sedan kolla på lite kläder tills vi ska fira maya då de är burlesque tema :) hehe as cool

fokus


fokus på mig.
idag har jag varit i birsta och köpt en ny tv, sedan gick jag till maya där det bjöds på födelsedagsfika. sedan hem till johanna där vi hade skojj med smink och spel. kna inte sova nu ! tack jonjon
en sak är säkert, läppsift och sotning inte min favorit

mellandagarna

 

hejsan sry om ja inte skrivigt, min tv dog i stormen då vi hade strömavbrott.. så alltså har ja inte haft tillgång till min dator och jag känner att livet inte är värt att leva längre..

Igår så åt vi middag hos min gudmor och gudfar, och de blev julmat fast en annan form :) väldigtgott, gick sedan och träffade mina små kottar för att se på victoriasecret, sedan kollade jag på 11 11 11 med emma. tidig natt

Idag så åkte jag ut till birsta med ida julia och maya för att handla lite på julrean, men fanns inte så mycket, får åka ut med mamma för då hittar jag mer saker :) köpte iallafall en nyårsklnääning, hårfärg och en mascara :) kallt som fan och nu får ja se vad jag ska göra hej

 


bilder från min barndom



lite bilder från min bardom som Farfar har knäpppt

mina juldagar

hejsan, jul stämnigen iår har varit sådär.

23 December vaknade upp hemma hos Emma där jag spenderade natten, gick upp till maya för att göra en sak, sedan hem till Frida där vi gjorde lunch och spelade spel. Kom hem vid 2 och då åkte vi iväg till farmor och farfar för att äta jullunch/middag. Alltid lika mysigt och alltid godmat där, var där tills natten då jag träffade johanna och emma :) sedan hem då pappa hade köpt ett Kinect spel till xbox, as roligt och vi hade riktigt kul :)


24 december
så gick jag och emma till kyrkan för att kolla på gudtjänsten riktigt fint och trevligt, sedan blev de hem och fixa sig och sedan iväg till mormor för att fira julen med släkten :) kalle anka klockan 3, då hade vi inte ens en gran, men vi satte tillslut upp den vita 1 meters granen. Släkten började komma och då blev det julbord, mätt efter första rätten.. Iallfall så var det en lungt jul och inte allt för många paket från föregående jular.. :) fick fina saker och bara sådant jag behövde. Gick sedan ut för att träffa tjejerna, och sen hem till familjen högström för att äta ost och kex :))
fick detta plus. strumpor, kökstillbehör, kort på mina kusiner, en aliminiumvattenflaska (väldigt bra)

skolavslutning


hejsan, idag var det sista dagen i skolan och då hade vi massa jul aktiviteter på skolan. Jag var med i musiktävlingen då vi förlorade stort, och sedan gjorde jag julrim och sist fackeltåget till norra.
Men imellen de så fikade jag hanna victoria och ella eftersom dom fyller år imorgon och på julafton :) så vi hade köpt palet och fika :) mYs
Nu är jag trött men skänt att det är lov och snart jul :) Imorgon ska jag ned på knaust och äta frukost GOTT

vinter


här kan ni få en bild på hur mkt jag gillar snö och att skotta..

Jag är lyckligt lottad

 

jag har välrdens bästa kompis och hon heter maya högström :) fick en söt påse av henne idag med lite av mitt favorit julgodis :))

kärlek till henne


elsas värld


min vän ida rekomenderade denna serie som går på kanal 3 på torsdagar. väldigt bra och rolig om man har tråkigt :)

20 december

Hejsan, fölråt för dålig update. Men har haft lite fullt upp, och med det menas städa och kolla på desperete! Idag så hade vi sovmorgon till 1 så åkte till skolan för att ha en turism redovisning, där jag skulle bära burka ganska varmt.. Nu så har jag precis städat hela rummet, finns inte ett enda dammkorn kvar och det känns skönt såhär innan jullovet :) Har deremot 1 rapport och 1 analys som ska in efter lovet som jag vill göra klart men har inget ork justnu.
Har värmt lite lussbullar och ska unna mig själv lite desperete nu :) hej
resize image
Igår hade vi en blå tröja dag på skolan och därför tror jag att jag fastnar på bild, och ella håller i sin lilla nallebjörn :)

17 december


halå, igår så var vi och firade linus. Hade väldigt skojj men har ont i arslet då ja halka 2 gånger.. fashion
nu väntar jag på maya ska komma ned sedan blire väll nå go mat :) hej
ps. jag älskar mig själv när jag hittar sånna här bilder dagen efter på mig och johanna<3

julmys


igår så var jag hemma och myste med mamma och pappa, satte upp granen och kollade på titanic!
Idag så har jag bara varit hemma, och ikväll ska jag ut och äta med familijen och sen till Linus som fyller år :)

innebandy SM



hejsan, igår så åkte jag till umeå med skolan för att kika på skol sm i innebandy! Tjejerna förlorade och killarna vann och gick vidare, nästa match är förmodligen i uppsala och då följer vi med igen för att hejja :) höll på att dö av spääning..
Kom hem vid 7 tiden och då åkte jag till ug och fikade för sista gången iår, slutade tidigare än vanligt och gick hem till mig med emma för att kika på resor till sommaren :)
Idag är jag sjuk, håller på att hosta upp lugorna så blir lungt ikväll
snodde bilderna från http://skvadern.blogg.se/index.html som är en blogg som astrid i ls3 driver

julklappsbyte


igår så gjorde vi enchilladas hos johanna :) sedan bytte vi julklappar, spelade spel och skulle gör pepakakor men blev inte så. Kollade på film och dracm glögg :) riktigt mysigt var det, jag emma och johanna sov där och vi satt och spelade jepordy länge haha nu är man allmänbildad.. vaknade vid 12 då jag började 1 så var helt död när man sovigt brevid en säl.
iaf så fick jag en tröja och en skiva utav ida :) tack!

jul


ska nu hem till johanna för att baka, göra middag och byta julklappar men mina vänner :) sover där och sen blire skola imorgon hejj

?


vad hände?

Lördag



Hejsan, nu tänkte jag börja igen!
Igår så var jag med emma emma johanna ida hos först emma, sedan drog vi till gustav där vi hade skojj :) diskutioner hit och dit kul var det iallafall, drog förbi max innan jag åkte hem till 1.
Imorse vaknade jag vid 12, slog då på dhm snart ska jag ut på birsta med mamma :) handla julklappar och förhoppningsvis något till mig själv. Angående sakerna ni skrev om vad ni ville se mer av, så får vi se hur det blir med bröst och bootie bilder.. blir nog inte så fashion ?

attention

innan jag lägger upp nästa inläg vill jag ha åsikter ! vad vill ni se

snell


när jag kom hem igår så fick jag först en mörklila kofta av mamma, sedan fick jag denna söta mugg av min syster som varit i finland nu när jag var borta :) alla har saknat mig !
Idag så ar jag hemma från skolan, behövde ta igen mig helt enkelt  :) men imorgon blir det skola igen på 6 veckor !!!!

gratis är gott


här är lite saker som jag fick med mig hem ifrån östersund, eftersom vi jobbade i sponsorbyn så var det en chans att man fick saker då och då. fick 5 olika mössor/pannband, men glömde en addidas. satt a!
och som ni ser på mitt pass längst ned i hörnet har jag även ulriks autograf :))

world cup


hejsan, är nu hemma efter en helt bäst vecka i östersund, har haft så sjukt roligt och fårr gjort väldigt mycket saker. träffat massa folk och jobbat ! vill redan tillbaka, om ni undrar nått får ni fråga, orkar inte skriva allt nu :)

RSS 2.0